Verschaeren is nog geen 'nieuwe Modric': Hou mijn voetjes op de grond

Verschaeren is nog geen 'nieuwe Modric': "Hou mijn voetjes op de grond"

15 maart - 21:18
7

RSC Anderlecht staat donderdag in Spanje tegenover Villarreal in een partij die zal beslissen over deelname aan de kwartfinale van de Conference League. Bij Anderlecht zal men kijken naar onder andere Yari Verschaeren, die steeds beter voor de dag komt. Al blijft hij er nuchter onder.

De 21-jarige middenvelder werd recent nog door Brian Riemer vergeleken met Luka Modric en ook bij Villarreal kreegVerschaeren flink wat lof. Toch wil Verschaeren niet te hard van stapel lopen. “Ik ga mezelf niet vergelijken met één van de beste voetballers ter wereld", zegt Verschaeren op zijn persconferentie.

"Het is leuk als onze trainer dat zegt, maar ik ben zelfs nog niet close bij wat Modric al allemaal realiseerde. Ik hou mijn voetjes op de grond en probeer mijn best te doen voor het team", geeft de middenvelder van Anderlecht aan.

Verschaeren zal donderdag alvast een sterke partij moeten spelen tegen Villarreal. Hij gelooft wel dat Anderlecht kan doorstoten in de Conference League, al wordt het moeilijk. "We toonden bij de 1-1 in de heenmatch wat onze kwaliteiten zijn, maar Vilarreal blijft de grote favoriet. Ik voel wel dat ik zelf progressie maak omdat de spelers rondom mij me ook helpen. Als het team groeit, groei je ook als individu", besluit Verschaeren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie