Villarreal wil vol in de aanval gaan, maar: RSC Anderlecht heeft goede spelers

Villarreal wil vol in de aanval gaan, maar: "RSC Anderlecht heeft goede spelers"

15 maart - 18:00
4

Na een 1-1 in de heenwedstrijd is er nog heel wat om te spelen tussen Villarreal en RSC Anderlecht. De Brusselaars kunnen zich bij een goed resultaat kwalificeren voor de volgende ronde, maar Villarreal en coach Quique Setién zijn klaar om dat te verhinderen.

Bij Villarreal wil men alvast niet afwachten gaan voetballen en wel vol voor die overwinning te gaan. "Het idee is om te doen wat we altijd doen", begint Setién op zijn persconferentie. "We zijn geen ploeg die afwacht dus we gaan het veld op om te winnen en de bal te hebben. We willen kansen bij elkaar spelen en hen ver van onze goal houden, de wedstrijd in handen nemen", klinkt het.

De 64-jarige coach van Villarreal gelooft dat Brian Riemer hetzelfde gedacht zal hebben bij Anderlecht. "Ik denk dat zij hetzelfde willen doen", gaat hij verder. "Hun idee over het spel lijkt op het onze en daarom zullen ze spelen zoals ze dat in eigen huis deden", klinkt het.

Setién is alvast op zijn hoede en beseft dat de kwalificatie tegen Anderlecht lang geen zekerheid is. Zijn spelers zullen er moeten staan. "Wij zullen de bal hebben, maar we weten hoe gevaarlijk ze zijn. Ze hebben goeie spelers met de kwaliteit om het ons moeilijk te maken", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s