'Man United wil smijten met geld voor Muani, recordbedrag van 120 miljoen'

'Man United wil smijten met geld voor Muani, recordbedrag van 120 miljoen'

15-03-2023 12:46
2

Manchester United is bereid om 120 miljoen op tafel te leggen voor Randal Kolo Muani, meldt BILD. De Eintracht Frankurt-speler staat in de belangstelling van meerdere topclubs, waarvan United nu het meest concreet is.

De Duitse krant meldt dat The Red Devils hun transferrecord willen gaan verbreken voor Kolo Muani, die zich dit seizoen in de kijker speelt bij Frankfurt. Het huidige record staat op naam van een andere Fransman, Paul Pogba. Hij kwam zeven jaar geleden voor 105 miljoen over van Juventus. Nu lijkt United zich klaar te maken om dit bedrag te overtreffen voor de WK-revelatie. Kolo Muani staat echter ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Afgelopen zomer gaf United al 243 miljoen euro uit aan versterkingen. Kolo Muani kan na Antony de volgende dure transferklapper worden onder het bewind van Erik ten Hag. De spits was dit seizoen goed voor elf doelpunten in 23 Bundesliga-duels. In de Champions League gaat het hem momenteel iets minder goed af. De 24-jarige international pakte een rode kaart in het Champions League-duel met Napoli. Daardoor mist hij de return, die woensdagavond op de planning staat.