‘Parker (ex-Club Brugge) genoemd in rijtje met Gerrard, en Lampard’

‘Parker (ex-Club Brugge) genoemd in rijtje met Gerrard, en Lampard’

15 maart - 10:29
8

Opvallend nieuws uit Engeland. Ook al was de periode van Scott Parker bij Club Brugge echt niet om over naar huis te spreken… Volgens de Daily Mail zou hij deze zomer de teugels van het U21 nationale team kunnen overnemen.

In Engeland herinnert men zich nog het uitstekende werk dat hij bij Fulham en Bournemouth verrichtte. Zijn tijd bij blauw-zwart was kort en dramatisch. Maar ondanks een mager record van twee overwinningen in twaalf wedstrijden zou Parker's reputatie aan de andere kant van het kanaal niet zijn aangetast. 

In Engeland wordt het uitstekende werk dat hij eerder verrichtte nog steeds onthouden. Zozeer zelfs dat de Londenaar door de FA al is genoemd als mogelijke kandidaat om de teugels van het U21 nationale team over te nemen.

Volgens de Daily Mail overweegt Lee Carsley, die momenteel de leiding heeft over de Young Three Lions, om na Euro U21-toernooi van deze zomer in Roemenië en Georgië terug te keren als trainer. Als de voormalige middenvelder van Everton zijn post vacant laat, zullen volgens de krant waarschijnlijk drie kandidaten naar voren komen: Steven Gerrard, Frank Lampard en... Parker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s