'Spits Tissoudali reist ook mee naar Istanboel met KAA Gent'

'Spits Tissoudali reist ook mee naar Istanboel met KAA Gent'

15 maart - 09:08
1

Woensdagavond speelt KAA Gent tegen Basaksehir in de Conference League. De selectie vloog daarvoor naar Istanboel. Opvallend is de aanwezigheid van Tarik Tissoudali in het vliegtuig. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

De Marokkaanse international reist ook af naar Turkije en zal daar van de partij zijn bij groepstrainingen en om verder aan het herstel te werken. Na maanden revalideren vanwege het afscheuren van de voorste kruisband, lijkt een rentree van Tissoudali in zicht.

Dat hopen de Gentse technische en medische staf natuurlijk. Het is echter nog niet bekend wanneer de aanvaller precies weer in actie zal komen voor de Buffalo's. "Hij heeft de training, zonder duels, meegedaan. Vanaf volgende week hoop ik dat hij een beetje in duel mag gaan voetballen. Dan zitten we dicht bij een mogelijke terugkeer", vertelde Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck 10 dagen geleden via de officiële kanalen van Gent.

Door het blessureleed kwam Tissoudali dit seizoen nog maar 2 maal in actie in de Jupiler Pro League. Wel was de spits tijdens één van die matches trefzeker. De spits maakte namelijk op 22 juli vorig jaar de 1-1 tegen Standard, wat nu een belangrijke concurrent is in de Jupiler Pro League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie