CEO-Inter Marotta over Lukaku: Ongeacht prestaties keert hij terug naar Chelsea

CEO-Inter Marotta over Lukaku: "Ongeacht prestaties keert hij terug naar Chelsea"

15-03-2023 09:15
7

Romelu Lukaku speelt dit seizoen op huurbasis voor Internazionale maar keert na dit seizoen weer terug naar Chelsea FC. De CEO van Internazionale Guiseppe Marotta gaat in op de toekomst van Lukaku. De Rode Duivel is twee seizoenen geleden nog kampioen geworden met Internazionale, maar dit seizoen wil het nog niet lukken voor onze landgenoot.

Marotta, de CEO van Internazionale, is duidelijk wanneer het gaat over de toekomst van Lukaku bij Internazionale. “Ongeacht zijn prestaties keert hij op 30 juni terug naar Chelsea omdat hij voor één seizoen is uitgeleend”, citeert Het Belang Van Limburg Marotta.

Toch toont Marotta wel begrip voor het feit dat Lukaku niet in zijn beste vorm steekt.  “Ik moet onderstrepen hoe dit een zeer abnormaal seizoen is. Lukaku vindt niet de competitieve vorm die hem tot zijn grote kracht maakt, vanuit dit oogpunt staat hij niet aan de top en het is niet de Lukaku die we in voorgaande jaren hebben gezien”, besluit Marotta.

Lukaku speelde dit seizoen tot dusver achttien wedstrijden namens Internazionale. De 29-jarige spits was hierin vijf keer trefzeker en leverde één assist af.