Basaksehir-coach voor KAA Gent: “Belangrijkste wedstrijd in clubgeschiedenis”

Basaksehir-coach voor KAA Gent: “Belangrijkste wedstrijd in clubgeschiedenis”

14-03-2023 18:45
8

KAA Gent neemt het in de terugmatch van de Conference League op tegen Basaksehir. Coach Emre Belözoglu gaf een persconferentie en sprak onder meer over het belang van de wedstrijd.

Ook het programma van Basaksehir is niet mals. “We hebben dit seizoen al heel wat duels gespeeld. Tegen Besiktas was het inderdaad niet makkelijk maar net als tegen Alanya speelden we goed, enkel het resultaat viel dit weekend tegen. Toch heb ik veel vertrouwen en zie ik ons plaatsen voor de kwartfinales", citeert Het Nieuwsblad de Turkse legende.

Emre kent het belang van de match tegen KAA Gent. “Besiktas was voor ons belangrijk maar mijn spelers hadden enkele dagen eerder een heel zware match afgewerkt. Ook door de grasmat. Ik wil het woord ‘Rotatie’ niet gebruiken. Voor mij zijn alle spelers even waardevol. We zullen tegen Gent allicht ook enkele jongens opstellen die vorig weekend niet in actie kwamen. Dit wordt dan ook de belangrijkste match van het jaar voor ons, misschien wel in de geschiedenis van de club.”