Koploper KRC Genk kiest voor herstel, belangrijke pionnen vermoeid

Koploper KRC Genk kiest voor herstel, belangrijke pionnen vermoeid

14-03-2023 14:22 Laatste update: 14:31
13

KRC Genk staat nog steeds bovenaan in de Jupiler Pro League, het team van Wouter Vrancken leed afgelopen zondag een kostbare nederlaag tegen de nummer twee Union SG.

Het einde van het seizoen nadert en Genk kampt met de nodige twijfelgevallen qua fitheid. ‘Met Daniel Munoz, Bryan Heynen, Patrik Hrosovsky, Mike Trésor, Joseph Paintsil en Mbwana Samatta hield een half dozijn spelers het dinsdag omwille van kleinere ongemakken hoofdzakelijk bij recuperatie en verzorging in de Cegeka Arena’, schrijft het Belang van Limburg.

Dat Genk voor rust kiest is wat dat betreft geen gekke keuze. De ploeg staat na 29 wedstrijden nog steeds bovenaan in de Jupiler Pro League met vijf punten voorsprong op Union SG. De andere basisspelers mochten zich vermaken met enkele andere ontspannende oefeningen.

Vrijdag avond staat de volgende wedstrijd van Genk te wachten, de ploeg gaat op bezoek bij de nummer acht Cercle Brugge. Cercle Brugge moet winnen om binnen de Play-Off 2 te blijven, RSC Anderlecht zit Cercle Brugge strak op de hielen met slechts één punt minder.