Ancelotti over uitspraken Hazard: “Belangrijkste is wederzijds respect

Ancelotti over uitspraken Hazard: “Belangrijkste is wederzijds respect"

14 maart - 13:50
3

Carlo Ancelotti, de hoofdtrainer van Real Madrid, reageert op de uitspraken van Eden Hazard. De Italiaanse oefenmeester geeft aan dat Hazard eerlijk is geweest en dat het belangrijkste is dat er wederzijds respect blijft.

Hazard gaf eerder aan hij en zijn hoofdtrainer niet de beste relatie onderhouden, bij Real Madrid spreken ze elkaar eigenlijk niet. Ancelotti reageerde hierop tijdens zijn persconferentie, de Italiaan gaf aan dat Hazard eerlijk is geweest. “Het belangrijkste voor mij is dat, zelfs wanneer we niet veel praten, hij met respect naar mij luistert. Net zoals ik hem respecteer”, citeert Het Laatste Nieuws.

Ancelotti vertelt verder dat er heel veel concurrentie is binnen de selectie van Real Madrid. “Hij speelt niet omdat er veel concurrentie is en er met Vinicius een heel goeie speler op zijn positie speelt”, benadrukte Ancelotti de kwaliteiten van Vinicius Junior.

Ancelotti blikte ook vooruit op volgend seizoen. Hazard heeft aangegeven een langer verblijf bij Real Madrid te zien zitten, zijn contract loopt nog tot 2024. “Volgend seizoen zal ik met de spelers werken die de club ter beschikking stelt”, besloot Ancelotti.

De persconferentie blikte vooruit op de Champions League return tussen Real Madrid en Liverpool. Real Madrid was uit bij Liverpool met maar liefst 2-5 te sterk. In deze return van de achtste finale maken de ploegen uit wie er doorgaat naar de kwartfinale. Thibaut Courtois wordt verwacht onder de lat en Hazard zal waarschijnlijk op de bank plaats nemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s