Mignolet (Club Brugge) na einde Rode Duivels: “Ze mogen me altijd bellen”

Mignolet (Club Brugge) na einde Rode Duivels: “Ze mogen me altijd bellen”

14-03-2023 12:20
26

Simon Mignolet is geen Rode Duivel meer, de doelman van Club Brugge geeft uitleg over zijn keuze om te stoppen bij de Rode Duivels. De 35-jarige doelman geeft aan dat hij nog wel gesproken heeft met de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco.

Mignolet begint de uitleg over zijn keuze om te stoppen bij de Rode Duivels door te vertellen dat hij het liefst nog zo lang mogelijk door gaat als doelman. “Ik wil mijn carrière zo lang mogelijk rekken en op mijn 35e zijn die momenten met de nationale ploeg welgekomen om wat rust te pakken”, citeert Sporza Mignolet.

Mignolet vertelt dat het geen makkelijke keuze was om te stoppen bij de Rode Duivels en dat hij in principe nog wel door kon gaan. “De bondscoach en technisch directeur Frank Vercauteren hebben ook nog geprobeerd om me te overhalen, maar ik had mijn keuze al gemaakt”, vertelt Mignolet.

Mignolet stond uiteindelijk 35 keer onder de lat namens de Rode Duivels. Dit kwam vooral ook door de uitzonderlijke kwaliteiten van eerste doelman Thibaut Courtois. “Zonder een ongelooflijke Thibaut Courtois voor mij waren dat er waarschijnlijk nog wat meer geweest”, besluit Mignolet.

Mignolet houdt de deur naar de Rode Duivels toch nog op een kiertje. “Als er heel veel blessures of problemen zijn, mogen ze me altijd bellen”, besluit de Gouden Schoen-winnaar.