Mignolet (Club Brugge) over De Mil: “Hebben onze identiteit terug”

Mignolet (Club Brugge) over De Mil: “Hebben onze identiteit terug”

14-03-2023 11:50 Laatste update: 11:53
28

Club Brugge gaat dit seizoen door met Rik De Mil als hoofdtrainer van Blauw-Zwart. Doelman Simon Mignolet reageert positief op dit gegeven en gaat dieper in op het effect dat De Mil tot nu toe heeft gerealiseerd bij Club Brugge.

De Mil nam het stokje over van de ontslagen Parker bij Club Brugge. Mignolet is zeer te spreken over de huidige hoofdtrainer De Mil, volgens Mignolet heet De Mil de “positieve vibe” weer helemaal terug gebracht bij Club Brugge. “We zijn weer een hechte groep en trekken aan hetzelfde koord”, citeert Het Laatste Nieuws Mignolet.

Mignolet gaat verder in zijn lofzang over de nieuwe hoofdtrainer. De Gouden Schoen winnaar beweert dat Club Brugge zichzelf weer is onder De Mil. “Hij heeft ervoor gezorgd dat we onze identiteit terug hebben”, vertelt Mignolet.

Club Brugge zit midden in de strijd om plek vier in de Jupiler Pro League. Na de 2-0 overwinning op Standard is de eerste aanval afgeslagen, maar KAA Gent hijgt nog in de nek. Club Brugge heeft op dit moment 49 punten uit 29 wedstrijden, Gent volgt op slechts één punt met 48 punten uit 29 wedstrijden.