Spileers laat goede indruk na bij Club Brugge: “Toch een duidelijk niveauverschil”

Spileers laat goede indruk na bij Club Brugge: “Toch een duidelijk niveauverschil”

13-03-2023 10:00
4

Club Brugge rekende het afgelopen weekend af met Standard. Blauw-Zwart haalde het met 2-0 van de Rouches. Jorne Spileers hielp Club Brugge mee de nul te houden.

Bij Club Brugge was Brandon Mechele geschorst. Als vervanger koos trainer ad interim Rik De Mil voor Spileers. Het achttienjarige jeugdproduct speelde een degelijke partij. Knap voor iemand die dit seizoen vooral zijn minuten maakte in de Challenger Pro League. "Het is toch een andere manier van spelen tussen 1A en 1B, er is een duidelijk niveauverschil", aldus de jongeling op de website van Club Brugge.

Club Brugge hield de nul en daar was Spileers tevreden over. "We hebben nog eens een clean sheet gehaald, dat was al een tijdje geleden, maar het was uiteraard vooral de overwinning die belangrijk was", gaat Spileers verder.

Hoe ziet Spileers zijn toekomst bij Club Brugge? "Ik ga nu niet zeggen ik wil dit of dat, maar ik laat het op me afkomen. Ik laat de coach beslissen en wie weet speel ik volgende week terug", blijft de jonge verdediger na de zege tegen Standard nuchter.

Club Brugge neemt het op de volgende speeldag op tegen KV Kortrijk. Het duel in het Guldensporenstadion begint zaterdag om 16 uur. Mechele keert dan terug uit schorsing.