Genk-middenvelder Trésor: ''Makkelijk weggegeven, moeten we aan werken''

Genk-middenvelder Trésor: ''Makkelijk weggegeven, moeten we aan werken''

13 maart - 08:15 Laatste update: 08:33
1

Het mocht niet lukken voor KRC Genk tegen Royale Union Saint Gilloise zondag (1-2 nederlaag). Een zeer ongelukkige verliespartij, helemaal nu Union Genk nadert in het Jupiler Pro League-klassement. Genk-spelers Mike Trésor en Joseph Paintsil evalueerden de match.

''Twee fouten en die straffen ze genadeloos af'', vertelde Trésor aan Het Belang van Limburg over hoe gemakkelijk Union kon toeslaan.

''Union bleef ook in de tweede helft dat laag blok hanteren. Op een gegeven ogenblik lag het spel ook veel te veel stil'', zei Trésor, over de frustrerende tweede helft.

''Maar we geven het tegen Union te gemakkelijk weg en daar moeten we zeker aan werken'', aldus de middenvelder over een belangrijk verbeterpunt van Genk voor de laatse 5 matchen van het Jupiler Pro League-seizoen.

KRC Genk behaalde afgelopen 5 Jupiler Pro League-matchen slechts 5 punten. Met nog 5 wedstrijden te gaan en een slinkende afstand van slechts 5 punten op Union, zal KRC Genk die slechte reeks moeten doorbreken om het kampioenschap binnen te slepen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s