Rits (Club Brugge) na de overwinning op Standard: “No sweat, no glory”

Rits (Club Brugge) na de overwinning op Standard: “No sweat, no glory”

12-03-2023 23:15
18

Club Brugge wist thuis met 2-0 te winnen tegen Standard. Mats Rits staat weer terug in de basis bij Club Brugge en reageert opgelucht op zijn situatie bij Club Brugge en de overwinning op Standard.

Rits is blij en opgelucht met de thuis overwinning van Club Brugge op Standard. De verdedigende middenvelder zag geen sprankelend voetbal maar wel de juiste mentaliteit en strijd. “Ik ben vooral blij dat we als ploeg onze kop ervoor hebben gelegd en alles gegeven hebben. Zoals de leuze ‘No sweat, no glory’ dat hebben we vandaag gezien” vertelt Rits via de officiële kanalen van Club Brugge.

Rits is zich bewust van de zwaardere periode die Club Brugge ondergaat en vertelt dat het sprankelende voetbal op dit moment niet de prioriteit moet zijn bij Club Brugge. “De enige manier om hieruit te geraken, is alles geven op het veld. Het goede voetbal volgt wel”, vertelt Rits.

Rits ging ook nog in de op de wisseling van de wacht qua hoofdtrainers bij Club Brugge. Rik De Mil nam het over van de ontslagen Scott Parker. “Hij wil graag een ploeg zien die er vol voor gaat. Dat hebben we getoond vandaag”, besluit Rits.

Club Brugge staat door de overwinning op Standard nog steeds op koers voor de Champions Play-Off. Toch hijgt KAA Gent op dit moment wel in de nek, Gent staat op een vijfde plaats met slechts één punt minder.