Vertonghen na Anderlecht-Cercle Brugge: Laten zien dat er een ploeg staat

Vertonghen na Anderlecht-Cercle Brugge: "Laten zien dat er een ploeg staat"

12-03-2023 22:45
8

Jan Vertonghen, de centrale verdediger van RSC Anderlecht, reageert op de 2-0 thuisoverwinning tegen Cercle Brugge. De Rode Duivel geeft aan dat zijn ploeg klaar was om de strijd aan te gaan tegen het stugge Cercle Brugge.

Vertonghen geeft aan dat zijn ploeg na het teleurstellende resultaat tegen KAA Gent klaar was om te strijden. Ook heeft de Rode Duivel nog een compliment over voor Cercle Brugge. “We waren klaar om te vechten, want Cercle is een lastige ploeg om tegen te spelen. Dat is een compliment”, citeert Het Laatste Nieuws Vertonghen.

Vertonghen is zeer content met de overwinning en zag ook dat de tweede goal erg belangrijk was om de overwinning veilig te stellen. “We hadden die tweede goal echt nodig, deze zege is goed voor het groepsgevoel”, besluit Vertonghen.

Door de belangrijke overwinning op Cercle Brugge staat Anderlecht nu op een negende plaats in de Jupiler Pro League. Cercle Brugge staat op de achtste plaats die recht geeft op de Play-Off 2. Anderlecht heeft nog maar één punt minder dan Cercle Brugge.