Hazard over oud-ploeggenoten bij Rode Duivels: “Was niet meer hetzelfde”

Hazard over oud-ploeggenoten bij Rode Duivels: “Was niet meer hetzelfde”

12 maart - 21:35 Laatste update: 23:36
9

Voormalig Rode Duivel Eden Hazard heeft nog even teruggeblikt op zijn laatste maanden bij de nationale ploeg. In een uitgebreid interview doet de 32-jarige linksbuiten van Real Madrid zijn relaas en laat hij zich vooral uit over de relaties binnen de spelersgroep.

De oud-kapitein van de Rode Duivels doet onder andere een boekje open over zijn contact met Marouane Fellaini en Christian Benteke. "Ik heb het nooit gezegd, maar door het feit dat ik de afgelopen jaren minder heb gespeeld met mijn twee beste vrienden, Marouane Fellaini en Christian Benteke, was het niet meer hetzelfde. Ik ben er niet om gestopt, maar ik heb ze gemist", vertelt Hazard aan RTBF.

Hazard vertelt verder over de relaties die hij nog steeds onderhoudt met de Rode Duivels. Hazard is op dit moment nog steeds ploeggenoot van doelman Thibaut Courtois en spreekt zijn broertje Thorgan Hazard ook regelmatig. Axel Witsel en Yannick Carasco spreekt Hazard ook vaak omdat zij in dezelfde stad voetballen namens Atletico Madrid. “We zullen altijd met elkaar praten. Het zijn mijn teamgenoten, maar het zijn ook vrienden", besluit Hazard.

Hazard speelde uiteindelijk 126 wedstrijden als Rode Duivel. Hierin kwam de linksbuiten 33 keer tot scoren en wist hij 36 assists af te leveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie