Vertrek van sterkhouder? 'Anderlecht zal afscheid moeten nemen van Verschaeren'

Vertrek van sterkhouder? 'Anderlecht zal afscheid moeten nemen van Verschaeren'

12 maart - 16:01
15

RSC Anderlecht nam de voorbije jaren al vaker afscheid van belangrijke pionnen en zag hen richting het buitenland verhuizen. Ook komende zomer dreigt het weer sterkhouders te zien vertrekken. Jonkies als Bart Verbruggen en Zeno Debast worden genoemd, maar ook Yari Verschaeren kan andere oorden opzoeken.

De voorbije weken werden Verbruggen en Debast al meermaals gelinkt aan een vertrek bij paars-wit. Zij kunnen onder andere Julien Duranville en Albert Sambi Lokonga opvolgen met een stap naar het buitenland, maar ook Verschaeren zou weleens afscheid kunnen nemen.

Bij La Dernière Heure klinkt het dat het niet uitgesloten is dat ook Verschaeren zich aan een nieuwe stap waagt. De 21-jarige middenvelder presteert de laatste weken op een hoog niveau en heeft zich dan ook in de kijker gespeeld.

Coach Brian Riemer gaf recent nog aan dat hij Verschaeren liever niet ziet vertrekken, maar omwille van de financieel moeilijke situatie van paars-wit is het ook niet ondenkbaar dat het bij een goed bod toch afscheid zal nemen van Verschaeren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie