'Basisspeler PSG twee dagen voor crucicale clash met Bayern dronken op stap'

'Basisspeler PSG twee dagen voor crucicale clash met Bayern dronken op stap'

12-03-2023 13:05
6

Een basisspeler van Paris Saint-Germain werd enkele dagen voor de Champions League-kraker tegen Bayern München dronken in het nachtleven gespot. Dat meldt sportjournalist Romain Molina, die onder meer verbonden is aan CNN, de BBC en The New York Times.

PSG moest woensdag in de return een 0-1 thuisnederlaag zien weg te poetsen, maar niet iedereen in de selectie van trainer Christoph Galtier leek doordrongen van dat feit. Uiteindelijk won Bayern ook de return overtuigend met 2-0. Molina doet de onthulling in een video op zijn YouTube-kanaal.

"Een speler die in de basis stond tijdens de return in de Allianz Arena was maandagochtend dronken toen hij een club verliet om 6.00 uur in de ochtend. Twee dagen eerder was het al hetzelfde verhaal", aldus Molina, die niet bekendmaakt om welke speler het gaat. Wel is dus duidelijk dat hij zowel voor het duel met Nantes als de clash tegen Bayern flink op stap is geweest.

De acties van de speler staan haaks op de oproep van Kylian Mbappé. "Het is vooral belangrijk dat al onze spelers in goede gezondheid verkeren, dat iedereen goed eet en goed slaapt", zei de sterspeler in aanloop naar de return tegen de Bundesliga-grootmacht. Voor PSG is het al enkele jaren het grote doel om de Champions League te winnen. De nederlaag in München komt dan ook hard aan in Parijs.