Ook dat nog: Seraing speelt met lachwekkende shirts tegen Antwerp

Ook dat nog: Seraing speelt met lachwekkende shirts tegen Antwerp

12 maart - 12:06 Laatste update: 15:14
7

Seraing beleefde zaterdag weinig plezier aan de wedstrijd tegen Antwerp. De rode lantaarn stond al snel met zijn tienen, verloor kansloos met 0-2 én moest ook nog de stift bovenhalen. 

De shirts van Seraing leken te veel op die van Antwerp, waardoor de Luikenaars tijdens de pauze de reserveshirts moesten bovenhalen. Helaas hadden die niet allemaal de juiste rugnummers. Het nummer van Lepoint werd aangepast met plakband, twee andere nummers werden er doodgewoon op geschreven met een stift. Niet bepaald iets dat je associeert met profvoetbal...

Door die nieuwe shirts moest ook Antwerp-doelman Jean Butez wisselen, want hij speelde ook in het wit. Hij kreeg een blauwe outfit, maar die was wel van derde doelman Davino Verhulst. Ook dat was vreemd te noemen.

Jean-Sébastien Legros, de coach van Seraing, reageerde na de partij op die situatie. "We gaan dat niet als excuus gebruiken, het heeft onze focus niet beïnvloed", aldus Legros bij Sporza. "Ik weet ook niet zo goed wat er eigenlijk gebeurd is, maar het geeft wel niet zo'n positief beeld van de situatie hier. Meer woorden gaan we daar ook niet aan vuilmaken."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie