Dussenne verliet Standard toch niet voor Lokomotiv Moskou: Weten niet waarom

Dussenne verliet Standard toch niet voor Lokomotiv Moskou: "Weten niet waarom"

11-03-2023 22:17
1

Standard kende een rumoerige wintertransferperiode en nam afscheid van onder andere Selim Amallah en Nicolas Raskin. Ook Noë Dussenne leek te gaan vertrekken, maar bleef toch bij de club. Dat zit hem toch wat dwars.

De verdediger leek goed op weg naar Lokomotiv Moskou, maar in laatste instantie ging die deal niet door. Toch een domper voor Dussenne. "Alles was klaar. De papieren waren bijna allemaal getekend, enkel de officialisatie van Lokomotiv ontbrak nog", zegt verloofde Antoiniette in La Dernière Heure.

Dussenne leek namelijk wel heel geïnteresseerd te zijn in een overgang. "Elke dag zag ik Noë thuiskomen met 1.000 vragen. Het einde van de mercato kwam eraan en het antwoord uit Moskou bleef maar uit. Het zou uiteindelijk nooit komen en tot op vandaag weten we nog altijd niet waarom", geeft ze aan.

De verdediger bleef bij Standard, waar hij nog steeds een basisplek heeft. Toch zal Dussenne zijn contract hoogstwaarschijnlijk niet verlengd zien worden bij Standard en komende zomer afscheid nemen van de club.