Genk-middenvelder Trésor: ''Vind dat ik een selectie bij de Rode Duivels verdien''

Genk-middenvelder Trésor: ''Vind dat ik een selectie bij de Rode Duivels verdien''

11 maart - 08:00
33

KRC Genk is Jupiler Pro League-koploper en Trésor laat mooie dingen zien op de velden. Eigenlijk zit alles snor voor de Genk-middenvelder. Het enige waar de middenvelder nog op wacht is een belletje van bondscoach Domenico Tedesco. Trésor zelf vindt een plekje bij de Rode Duivels wel gepast.

''Mijn gevoel zegt: dat ik nog geen Rode Duivel ben, ligt aan het parcours dat ik heb afgelegd'', vertelde de Trésor aan Het Belang van Limburg die denkt dat het avontuur bij Nederlandse clubs in plaats van gewoon bij RSC Anderlecht te blijven roet in het eten gooide.

''Ik wil geen selectie omdat anderen geblesseerd zijn. Het gaat me ook niet louter en alleen om mijn statistieken. Ik vind gewoon dat ik een selectie verdien op basis van andere criteria'', zei Trésor die op zijn strepen staat en nu wel eens voor de Rode Duivels wil gaan spelen.

Trésor speelde dit seizoen 28 wedstrijden voor KRC Genk in de Jupiler Pro League. Daarin kwam de middenvelder 7 maal tot scoren en maar liefst tot 18 assists. De 23-jarige Burundese Belg kwam wel al uit voor België O21 en scoorde 3 goals tijdens 6 matchen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s