Nieuwe uitdaging voor Hoefkens: 'Trabzonspor denkt aan ex-coach Club Brugge'

Nieuwe uitdaging voor Hoefkens: 'Trabzonspor denkt aan ex-coach Club Brugge'

10 maart - 18:30
7

Club Brugge nam net voor het einde van 2022 afscheid van Carl Hoefkens, die na een mindere seizoensstart werd bedankt voor bewezen diensten. De trainer zit nu enkele maanden zonder job, maar kan een opvallende uitdaging in Turkije aangaan.

Bij het lokale Karadeniz Gazete klinkt namelijk dat Trabzonspor interesse toont om Hoefkens in huis te halen. De Turkse club werd vorig seizoen nog landskampioen, maar staat moenteel op een teleurstellende zesde plek in de Süper Lig. Bij Trabzonspor besloot men dan ook om Abdullah Avci de laan uit te sturen.

De Turkse topclub zoekt naar en nieuwe coach en is daarbij uitgekomen bij Hoefkens, die is aangeboden bij de club. Hoefkens is echter niet de enige kandidaat, maar één van de mogelijke pistes van Trabzonspor.

Voor Hoefkens zou het alvast een opvallende uitdaging betekenen. De trainer kreeg afgelopen zomer zijn eerste kans als hoofdcoach bij Club Brugge, maar wist niet helemaal te overtuigen. Daarvoor was hij enkel als assistent-trainer aan de slag bij Blauw-Zwart.