'Bijzonder nieuws uit Spanje: Mbappé neemt contact op met Real en betuigt spijt'

'Bijzonder nieuws uit Spanje: Mbappé neemt contact op met Real en betuigt spijt'

10-03-2023 14:11
2

Opvallend nieuws: Kylian Mbappé en zijn entourage hebben afgelopen zomer contact opgenomen met Real Madrid om spijt te betuigen. De Koninklijke leek hard op weg om de Fransman vast te leggen, tot Paris Saint-Germain met contractnieuws kwam.

Aan het eind van vorig seizoen lagen Real en PSG overhoop omtrent de toekomst van PSG. Uiteindelijk trok de Franse kampioen aan het langste eind, door Mbappé tot medio 2025 vast te leggen. Een maand later had Mbappé spijt van zijn beslissing, meldt Marca. De aanvaller en zijn entourage hebben naar Madrid gebeld om aan te geven dat hij liever naar Real was gekomen, klinkt het.

Naar verluidt was het doel van het telefoontje om erachter te komen of Real komende zomer een nieuwe poging gaat doen om Mbappé in te lijven. Voorzitter Florentino Pérez en de zijnen zouden hebben laten doorschemeren geen concrete wens te hebben de Fransman na dit seizoen te contracteren. Real voelde zich in zijn hemd gezet door Mbappé en PSG, maar sluit niet uit in de toekomst een nieuwe poging te ondernemen.

Als Real zich opnieuw meldt in Parijs, moet Mbappé zijn verwachtingen bijstellen. Het financiële plaatje dat hem vorig jaar werd voorgeschoteld, zal niet nog een keer worden neergelegd. Tegelijk heeft Real in zijn achterhoofd dat medio 2024 de ontsnappingsclausule van Erling Haaland gelanceerd wordt. De Noor is dan voor 200 miljoen euro op te halen bij Manchester City.