Union-coach Geraerts wachtend op valies: ''We zullen knallen zondag tegen Genk''

Union-coach Geraerts wachtend op valies: ''We zullen knallen zondag tegen Genk''

10 maart - 11:00
17

Royale Union Saint Gilloise speelde donderdagavond 3-3 tegen landgenoot Union Berlin. Een sterke ploeg, maar de uitdaging na de wedstrijd liet ook niet te wensen over. Het vliegtuig vertrok niet op tijd en daardoor moest de selectie een nachtje in Berlijn vertoeven. Genoeg tijd dus voor coach Geraerts om zich uit te spreken over de aankomende match van zondag tegen KRC Genk.

''Dat is één van onze kwaliteiten: alles met een positieve attitude benaderen'', vertelde Geraerts over de tegenvaller op het vliegveld aan Het Belang van Limburg.

''Iedereen had zijn zinnen gezet op een snelle terugkeer naar huis, ook met het oog op de belangrijke match tegen Racing Genk op zondag'', zei de trainer verder over de valse start van de voorbereidingen tegen de koploper van de Jupiler Pro League.

''Weet je, deze groep heeft al bewezen met onvoorziene omstandigheden te kunnen omgaan. We zullen knallen zondag'', aldus Geraerts die vol zelfvertrouwen is over zijn team, dat zingend aan het wachten was op de baggage.

Union staat momenteel op 59 punten uit 28 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Dat zijn 8 punten minder dan koploper KRC Genk. Mocht Union de koploper verslaan, dan wordt het hiaat dus verkleind naar slechts 5 punten verschil.