'Courtois stapt huwelijksbootje in en pakt flink uit met Israëlische vriendin'

'Courtois stapt huwelijksbootje in en pakt flink uit met Israëlische vriendin'

10-03-2023 10:15 Laatste update: 10:36
8

Courtois gaat eind juli trouwen. De doelman van de Rode Duivels doet dat niet op een blauwe maandag. De Real Madrid-keeper pakt flink uit neemt zijn Israëlische vriendin Mishel Gerzig mee voor een sprookjeshuwelijk van twee dagen. Dat meldt het Israëlische blad PPlus.

Het duo is sinds vorig jaar juni verloofd en nu is het tijd om te gaan trouwen in de zomer van dit jaar. 'Het huwelijk van model Mishel Gerzig en Real Madrid-doelman Thibaut Courtois vindt eind juni plaats op een bijzondere locatie in het zuiden van Frankrijk', schrijft PPlus.

'Onder de internationale namen die er straks bij zullen zijn, vind je voetballegendes als Luka Modric, Karim Benzema, Eden Hazard en Marco Asensio van de kant van de bruidegom', wist PPlus te vermelden over voetballers die bij het huwelijk aanwezig mogen zijn.

De voetbalnamen op de gastenlijst zijn waarschijnlijk geen grote verrassing. Courtois speelt namelijk nog altijd voor het Spaanse Real Madrid. Dit seizoen keepte de Rode Duivel 18 LaLiga-matches namens Real Madrid en kreeg Courtois slechts 15 tegendoelpunten tijdens die matchen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door פנאי פלוס Pplus (@pnaiplus)