Kan Batshuayi zich in plannen Tedesco voetballen? Batsman is terug!

Kan Batshuayi zich in plannen Tedesco voetballen? "Batsman is terug!"

09-03-2023 10:13
3

Michy Batshuayi speelt een sterk seizoen bij Fenerbahçe. De topscorer van België dit seizoen droomt ervan om zijn eerste Europese kwartfinale te bereiken. Hij voelt zich goed in Turkije en lijkt voor een keer niet op zoekt te zijn naar een nieuwe club. Goed nieuws voor Tedesco en Rode Duivels?

"Ik heb de laatste paar seizoenen niet veel kunnen spelen", klinkt het bij de 29-jarige spits. "Ik denk dat ik meer doelpunten maak als ik meer tijd op het veld heb. De coach zei me dat ik elk seizoen minstens 14-15 doelpunten moet maken”, getuigt Batshuayi. Hij wil die stabiliteit behouden en voelt zich erg goed dit seizoen. “Mijn teamgenoten en de mensen rondom mij geloven in mij. Alles is in orde om goed te presteren."

Naast de strijd voor zijn persoonlijke record in doelpunten, droomt Michy uiteraard ook van collectief succes. Zijn team kwalificeerde zich voor de kwartfinales van de Turkse beker en is nog steeds in de race voor de titel. Daarbovenop komt nog eens dat ze hun Europese avontuur kunnen voortzetten als ze donderdag winnen tegen Sevilla.

Michy Batshuayi heeft in zijn carrière nog nooit een Europese kwartfinale bereikt. Hij kwam sinds de ramp in Turkije niet meer in actie en is nu klaar om zijn opmars naar voren te hervatten. "Ja, Batsman is terug", zei hij aan het einde van zijn interview in TRT Spor.