Castro-Montes (Gent) ziet merkt spits op bij Basaksehir: Okaka is sterk

Castro-Montes (Gent) ziet merkt spits op bij Basaksehir: "Okaka is sterk"

08-03-2023 17:27 Laatste update: 17:33
2

KAA Gent hoopt volop om zich verder te bewijzen in Europa. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck neemt het in de Conference League op tegen Istanbul Başakşehir. Alessio Castro-Montes blikt vooruit op de eerste wedstrijd van de achtste finale. 

Na een spektakelstuk tegen Qarabag in de Conference League hoopt Gent eenzelfde prestatie op de mat te toveren. Castro-Montes gelooft volop in de kansen van Gent, maar is ook bewust van de kwaliteiten van de tegenstander. 

De polyvalente speler zag vooral veel individuele kwaliteiten bij de Turkse ploeg. "Zeker bij hun flankspelers, viel de individuele kwaliteit op”, geeft Castro-Montes aan op de persconferentie. “Met Okaka hebben ze ook een sterke targetspits. Het kan dat ik veel werk ga krijgen, maar misschien maar goed. Dan kan ik me bewijzen."

Gent neemt het donderdag 9 maart voor een eerste keer op tegen de Turkse ploeg uit Istanbul. Het speelt om 21u in eigen huis de heenwedstrijd van de achtste finale. Eén week later trekt Gent naar Turkije om er woensdag de terugwedstrijd te spelen.