Opnieuw onheilswolk: Doku valt al halverwege eerste helft uit bij Stade Rennes

Opnieuw onheilswolk: Doku valt al halverwege eerste helft uit bij Stade Rennes

05-03-2023 22:20
27

Net nu Jérémy Doku het weer op de rit leek te hebben, heeft het onheil daar een nieuw stokje voor gestoken. Tegen Olympique Marseille moest de vleugelflitser van Stade Rennes al halverwege de eerste helft geblesseerd naar de kant gehaald worden.

Doku was de laatste weken van waarde voor Rennes en mocht in de topper met L'OM dan ook aan de aftrap beginnen. Jammer genoeg duurde dat feestje niet lang. Iets voorbij minuut twintig probeerde Doku zijn tegenstander te passeren op snelheid. Daarbij liep hij klaarblijkelijk een blessure in de kuit op. Na een korte behandeling op het veld werd hij gewisseld.

Voor Doku is het lang niet de eerste keer dat hij getroffen wordt door blessureleed. In 2022 lag hij vaker in de lappenmand dan hem lief was. Mede daarom geraakte de Rode Duivel dit seizoen nog maar aan 590 minuten in de Ligue 1. In de heenronde mocht hij slechts één keer aan een wedstrijd beginnen.

Overigens is de timing van deze nieuwe tegenslag ook noodlottig met het oog op de Rode Duivels. Binnen een kleine drie weken staat de eerste interland onder Domenico Tedesco op het programma, op het veld van Zweden. Later volgt er ook nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland. Het is nog afwachten hoe zwaar de blessure van Doku net uitvalt, maar het zou best kunnen dat hij verstek moet laten gaan voor dat tweeluik.