Vanhaezebrouck heeft nieuws over Gent-sterkhouder Tissoudali: Een echte prof

Vanhaezebrouck heeft nieuws over Gent-sterkhouder Tissoudali: "Een echte prof"

05-03-2023 21:00
8

KAA Gent heeft al een heel seizoen last van flink wat blessures en kon al maanden niet meer rekenen op Tarik Tissoudali. Daar kan binnenkort verandering in komen. De Marokkaan is terug op training en werkt hard aan zijn comeback.

Na zijn zware blessure was het maanden revalideren voor Tissoudali. Inmiddels staat hij terug op het trainingsveld en mag men bij Gent hopen op een comeback. Al beseft men ook dat Tissoudali niet te snel gebracht moet worden.

"Hij evolueert goed en voelt zich zeer goed in zijn vel", zegt Hein Vanhaezebrouck op de officiële kanalen van Gent. "Hij heeft de training, zonder duels, meegedaan. Vanaf volgende week hoop ik dat hij een beetje in duel mag gaan voetballen. Dan zitten we dicht bij een mogelijke terugkeer", geeft Vanhaezebrouck aan.

Voor Gent, maar ook Tissoudali zou zijn terugkeer dan ook een enorme boost zijn. "Ik ben trots op hem, want zijn testen waren indrukwekkend. Hij is een echte prof en veel waardering voor hem en onze kiné", besluit Vanhaezebrouck.