Riemer smijt zich helemaal: “Vrijgezel, ik ben getrouwd met Anderlecht”

Riemer smijt zich helemaal: “Vrijgezel, ik ben getrouwd met Anderlecht”

4 maart - 12:34
6

Het loopt ondertussen al een stuk beter bij RSC Anderlecht. Brian Riemer krijgt zijn ploeg aan voetballen en de resultaten blijken te volgen. In een interview met La Libre krijgen we een portret van Riemer. 

Eén ding is duidelijk: Riemer is geobsedeerd door voetbal en Anderlecht.  "Het is een trein die ik niet kon laten schieten", opent de coach. De eerste Deense coach in de geschiedenis van Anderlecht leeft voor het spelletje. "Ja, ik ben vrijgezel. Ik ben zo gepassioneerd door voetbal dat ik geen tijd heb voor een vrouw", geeft Riemer aan. 

"Ik heb verschillende levens geleid, ik heb vriendinnen gehad. Maar nu geef ik 100% aan mijn werk. Sommige mannen zeggen dat hun baan hun vrouw is. Wel, ik ben getrouwd met voetbal en in dit geval met Anderlecht”, vertelt de keuzeheer van Anderlecht vol passie. Hij gelooft dat het nu eenmaal niet te combineren valt. Wanneer hij thuis komt wil hij de U23's of een wedstrijd van de Premier League zien. 

“Nee, ik voel me nooit eenzaam. Behalve misschien op kerstavond. Ik was alleen in het Martin's Red hotel in Tubeke, ik had contact met de familie via FaceTime. Maar ik ben gelukkig hier”, besluit Riemer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s