OFFICIEEL: Brighton pakt verrassend uit met contractverlenging van Caicedo

OFFICIEEL: Brighton pakt verrassend uit met contractverlenging van Caicedo

04-03-2023 10:52

Moisés Caicedo heeft verrassend zijn contract bij Brighton & Hove Albion verlengd. De 21-jarige ex-middenvelder van Beerschot stuurde in januari nog aan op een vertrek bij de huidige nummer acht van de Premier League.

Caicedo genoot belangstelling van Chelsea en Arsenal. Vooral The Gunners maakten werk van zijn komst en boden naar verluidt liefst tachtig miljoen euro. Voor de Ecuadoraan reden om via sociale media zijn transferwens kenbaar te maken, maar Brighton bleek onvermurwbaar. The Seagulls weten nu zelfs zijn verbintenis met twee jaar te verlengen, waardoor hij nu tot medio 2027 vastligt.

'He's going nowhere', kondigt de club van Joël Veltman en Jan Paul van Hecke vol trots aan. Brighton lijkt daarmee te rekenen op een langdurig verblijf. "Dit is fantastisch nieuws voor de club, onze fans, voor mij en met name voor Moisés. Het zal ons sterker maken in de strijd om onze doelen te bereiken", jubelt manager Roberto De Zerbi. Caicedo kwam in 2021 over van Independiente del Valle en is uitgegroeid tot een steunpilaar nadat hij terugkeerde van zijn verhuurperiode aan Beerschot.