Mignolet in gesprek met fans Club Brugge na blamage bij KV Oostende

Mignolet in gesprek met fans Club Brugge na blamage bij KV Oostende

03-03-2023 23:30
30

Simon Mignolet heeft met Club Brugge een erg pijnlijke nederlaag geleden uit bij KV Oostende, er werd met maar liefst 3-0 verloren. De nederlaag was dusdanig pijnlijk dat Mignolet en Club Brugge hun supporters wat uitteleggen hadden.

Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, nam zijn verantwoordelijkheid en ging het gesprek aan met de fans. De Gouden Schoen winnaar gaf aan dat hij de supporters tot kalmte probeerde te bedaren maar ze heel goed begreep. “Ze staan altijd achter ons. Nu is het moeilijk, maar ze mogen zichzelf ook niet in de problemen werken door standionverboden te krijgen en dat wij dan zonder supporters moeten spelen”, citeert Het Laatste Nieuws het interview van Eleven.

Volgens Mignolet speelde het feit dat Oostende strijdt tegen degradatie een grote factor in de geleden verliespartij van Club Brugge. “Je weet dat ze tegen degradatie vechten en dat ze er alles aan doen om je het moeilijk te maken. Wij zitten in een situatie waarin het moeilijker voetballen is dan wanneer je niets te verliezen hebt zoals Oostende”, vertelde Mignolet.

De resultaten van Club Brugge zorgen ervoor dat de positie van hoofdtrainer Scott Parker steeds meer ter discussie staat. “Niet alleen de trainer komt onder druk, ook de spelers. We moeten zelf in de spiegel kijken en zelf opstaan”, besloot Mignolet.