Vanhaezebrouck (Gent): “Wij zijn het meest en het zwaarst getroffen”

Vanhaezebrouck (Gent): “Wij zijn het meest en het zwaarst getroffen”

03-03-2023 22:40
39

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent bindt er geen doekjes om wanneer hem gevraagd wordt naar zijn belevingen wat betreft de VAR. Vanhaezebrouck gelooft dat hij met Gent het meest benadeeld is van alle teams in de Jupiler Pro League door de fouten van de VAR.

Vanhaezebrouck neemt geen blad voor de mond en geeft aan dat Gent het meeste last heeft van de fouten van de VAR. “Er zijn mensen die zich durven uit te drukken. Sommigen doen dat publiekelijk, anderen niet. Ik blijf erbij. Wij zijn de club die het meest en het zwaarst getroffen is, want ook vaak op cruciale momenten”, vertelt Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck benadrukt ook het belang van het verschil tussen plek vier en plek vijf in de Jupiler Pro League. De strijd met Club Brugge was een erg belangrijke om voor Gent om nog zicht te houden op een plek in de Champions Play-Off. “Het is niet dat er veel commotie ontstaat als je twaalfde eindigt of elfde. Maar als je vierde of vijfde eindigt, dan wel hé. Wij zullen er niets aan veranderen. Het is aan de mensen die de macht hebben, om dat te veranderen” besluit van Vanhaezebrouck.