'Domper voor Anderlecht-coach Riemer, Vertonghen en Dreyer onzeker voor KAA Gent'

'Domper voor Anderlecht-coach Riemer, Vertonghen en Dreyer onzeker voor KAA Gent'

03-03-2023 15:00 Laatste update: 15:18
10

RSC Anderlecht neemt het vrijdagavond op tegen KAA Gent. Aan de zijde van RSC Anderlecht kampt trainer Brian Riemer echter met onzekerheden. Zo is het nog afwachten of Jan Vertonghen en Anders Dreyer kunnen spelen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Jan Vertonghen heeft nog steeds last van een enkelblessure. ''Het wordt afwachten hoe zijn enkel morgen reageert'', stelde Riemer donderdag. ''We moeten ook de matchen die nog komen in ons achterhoofd houden'', aldus Riemer die impliceerde dat het misschien verstandig is rustig aan te doen met Vertonghen.

Anders Dreyer heeft last van griep. De inzetbaarheid van beide spelers is dan ook twijfelachtig voor de match tegen de bekerwinnaar van vorig jaar.

Anderlecht, dat sinds november 2018 al niet meer wist te winnen van KAA Gent in de Jupiler Pro League, staat momenteel op de 10e plaats in de Jupiler Pro League. KAA Gent staat hoger, namelijk op de 5e plaats. Afgelopen weekend verloor KAA Gent van Club Brugge in een veelbesproken duel (2-0), waardoor het de 4e plek verder uit het oog verloor.