Messi pakt uit en trakteert zijn teamgenoten en staf op dure cadeaus

Messi pakt uit en trakteert zijn teamgenoten en staf op dure cadeaus

2 maart - 13:45
14

Uit trots voor zijn WK-titel geeft Lionel Messi een bijzonder cadeau weg aan zijn Argentinië-teamgenoten en staf. Zij krijgen allemaal een gouden iPhone 14 van de wereldster met hun naam, rugnummer en het Argentijnse logo erop, meldt The Sun.

Messi wilde zijn dankbaarheid uiten richting de staf en zijn teamgenoten voor hun betrokkenheid bij de WK-winst van Argentinië. "Hij zei dat hij een speciaal cadeau wilde voor alle spelers en stafleden om de geweldige overwinning te vieren, maar wilde niet het gebruikelijke geschenk van horloges", volgens Ben Lyons, eigenaar van iDesign Gold, die het cadeau gemaakt heeft. "Dus stelde ik gouden iPhones voor met hun namen erop en hij vond het een geweldig idee." In totaal moeten de geschenken zo'n twee ton kosten voor Messi.

De gewonnen WK-beker in Qatar was de meest recente toevoeging in de volle prijzenkast van Messi. De man uit Rosario ziet deze verdienste als de belangrijkste van zijn indrukwekkende loopbaan, blijkt uit de woorden van Lyons. "Lionel wilde iets speciaals en blingy doen om zijn meest trotse moment te vieren". De wereldbeker miste nog in zijn prijzencollectie, waarmee hij zich nu op gelijke hoogte bevindt als Diego Maradona die ook een wereldtitel behaalde met de Argentijnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie