‘Anderlecht en Riemer zien Kana terugkeren van onfortuinlijke blessure’

‘Anderlecht en Riemer zien Kana terugkeren van onfortuinlijke blessure’

1 maart - 17:59
3

RSC Anderlecht beleeft de afgelopen weken een betere tijd. Brian Riemer ziet steeds meer spelers terug in vorm en kreeg deze week nog een portie goed nieuws. 

Marco Kana raakte begin januari geblesseerd in een vriendschappelijk duel. De jonge middenvelder heeft nog niet echt de kans gekregen om zich te bewijzen in de ploeg van Riemer. Het talent van Paars-Wit zou ondertussen terug trainen en is er ongetwijfeld gebrand op om indruk te maken op Riemer. 

Nadat hij begin januari in een vriendschappelijke wedstrijd zijn teen blesseerde, is Kana dus eindelijk terug in training. De verdedigende middenvelder kan weer hard werken en zal binnenkort weer deel uitmaken van de selectie van Riemer. De coach van Anderlecht heeft regelmatig laten weten dat hij ernaar uitkijkt om met hem te werken.

Hannes Delcroix ontbreekt nog altijd. De centrale verdediger zal naar verwachting in de komende dagen of weken terugkeren. Een andere afwezige was Anders Dreyer. Niets ernstigs voor de Deen. Hij was gewoon ziek. Dat meldt DH Sport. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s