Van Bommel voor Antwerp-Union: “Belangrijkste match tot nu toe”

Van Bommel voor Antwerp-Union: “Belangrijkste match tot nu toe”

1 maart - 15:45
2

Donderdag avond is het zo ver, dan ontvangt Royal Antwerp FC Union SG in de halve finale van de Croky Cup. Deze wedstrijd zal bepalen wie het in de finale op mag nemen tegen KV Mechelen. Hoofdtrainer van Bommel erkent het thuisvoordeel van Antwerp en kijkt uit naar de strijd op de Bosuil.

Van Bommel realiseert zich het belang van de wedstrijd. “Of dit onze belangrijkste match tot nu toe is? Zo kan je het samenvatten”, citeert Het Laatste Nieuws de persconferentie. De hoofdtrainer weet dat zijn ploeg niet achterover kan leunen nadat Antwerp uit bij Union met 1-0 werd verslagen. “Als we de bekerfinale willen halen, moeten we Union verslaan”, vertelde van Bommel.

Van Bommel is ook complimenteus wanneer het over zijn tegenstander Union gaat. “Natuurlijk wordt het opletten voor de omschakelmomenten van Union, want daar zijn ze heel sterk in. Tegelijk wil ik benadrukken dat Union geen luizige counterploeg is. Ze kunnen veel meer dan alleen op de tegenaanval spelen", vertelde van Bommel.

Naast het belang van de Croky Cup is dit gelijk een goede krachtmeting tussen de twee ploegen. Zowel Antwerp als Union zijn zo goed als zeker van de Champion Play-Off, ook daar zullen zij weer de strijd met elkaar aan moeten gaan. De ploegen ontlopen elkaar nauwelijks, Union staat op een tweede plaats met slechts twee punten meer dan Antwerp.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie