Geblesseerde Schoofs na KV Mechelen–Essevee: “Nooit in de problemen gekomen”

Geblesseerde Schoofs na KV Mechelen–Essevee: “Nooit in de problemen gekomen”

01-03-2023 15:20 Laatste update: 15:23
1

KV Mechelen staat in de finale van de Croky Cup, nadat het SV Zulte Waregem over twee wedstrijden heeft verslagen. Middenvelder Rob Schoofs raakte geblesseerd tijdens de halve finale, maar zijn vreugde is groter.

Ondanks de blessure die Schoofs opliep, is zijn vreugde groot. De 28-jarige middenvelder van KV Mechelen geniet van de zwaarbevochten finaleplaats. “Eind goed, al goed, hè. Het was een stressvolle match, maar uiteindelijk zijn we nooit in de problemen gekomen. De finale was ons grote doel. We gaan er nu alles aan doen om de beker opnieuw naar Mechelen te brengen”, vertelde Schoofs aan Het Nieuwsblad.

In de finale zal Mechelen het op moeten nemen tegen Royal Antwerp FC of tegen Union SG. Schoofs werd gevraagd welke tegenstander zijn voorkeur heeft. "Ik heb vrienden bij Union, en Antwerp is een derby. Voor ons maakt het niet uit. Het wordt sowieso een moeilijke match tegen een ploeg die in principe de Champions' play-offs speelt. Maar ook zij zullen ons niet onderschatten”, besloot de middenvelder.