‘Hazard verliest mogelijk zijn rugnummer ‘7’ aan Vinicius Junior bij Real Madrid’

‘Hazard verliest mogelijk zijn rugnummer ‘7’ aan Vinicius Junior bij Real Madrid’

01-03-2023 10:27
6

Het blijft moeilijk voor Eden Hazard bij Real Madrid. De transfer richting de Koninklijke is tot nog toe een absolute flop. Hazard zou zijn rugnummer nu ook kunnen kwijtspelen bij de Madrileense club. 

Ene Vinicius Junior zou zijn zinnen gezet hebben op het rugnummer 7. Hazard kan maar niet overtuigen bij Real Madrid en de club overweegt dan ook om het marketingpotentieel van de Vinicius voor het seizoen 2023-2024 te versterken. Dat meldt meldt journalist Bruno Andrade op Twitter.

Volgens hem zal Real de Braziliaan volgend seizoen een nieuw rugnummer aanbieden. Vinicius draagt momenteel rugnummer 20 en zou zijn shirt kunnen veranderen in een ander rugnummer. Zowel nummer 11, momenteel nog van Ascencio, als het nummer 7 behoren tot de opties. Hazard heeft dan ook geen enkele minuut gespeeld sinds 11 september in de competitie.

Bruno Andrade meldt dat Vinicius afgelopen zomer al de mogelijkheid had om zijn rugnummer te veranderen, maar hij wilde nummer 20 houden omdat hij daarmee het winnende doelpunt maakte in de finale van de Champions League.