Torino-trainer Juric laat geen spaan heel van Radonjić na verloren derby

Torino-trainer Juric laat geen spaan heel van Radonjić na verloren derby

01-03-2023 09:25

Torino-trainer Ivan Juric was na afloop van het duel met Juventus allesbehalve tevreden. Niet alleen de nederlaag stemt hem ontevreden, maar ook de manier waarop Nemanja Radonjić de wedstrijd speelde. Radonjic werd na afloop volledig afgemaakt door Juric.

Radonjic werd door Juric na zestig minuten ingebracht, maar dertien minuten later alweer gewisseld. Na afloop kreeg hij nog een flinke trap na: Juric vindt dat Radonjic dramatisch inviel en wijst hem als schuldige aan voor de 3-2 van Gleison Bremer. 

"Ik heb moeite om deze dingen te begrijpen, naar mijn mening heeft hij totaal geen respect voor deze sport. Er zijn dingen waarvan je weet dat je ze moet doen, je komt in het veld en doet het tegenovergestelde. Dat betekent dat je met je hoofd niet bij de wedstrijd bent", aldus Juric. "Deze jongen heeft talent, maar het is me duidelijk niet gelukt om van hem een voetballer te maken in deze zes maanden. Bij een hoekschop moet je alert zijn. Je kunt het goed of slecht doen, maar je moet aanwezig zijn."

"Radonjic had een spectaculaire trainingsweek, we dachten allemaal dat hij het verschil kon maken en daarom voelen we ons in de steek gelaten. Ik denk dat hij niet eens besefte wat hij verkeerd heeft gedaan. Het is geen kwaadaardigheid, soms heb je spelers zoals Vlasic die het beste zijn in details, dan weer anderen die deze dingen niet belangrijk vinden."

Torino huurt Radonjic van Olympique Marseille, maar daarbij zat een optie tot koop die onder bepaalde voorwaarden geactiveerd wordt. Naar verluidt zit Torino nu opgescheept met een speler die het niet wil hebben, maar wel twee miljoen euro gekost heeft.