Hakimi verdedigd door advocaat: 'De beschuldigingen van verkrachting zijn vals'

Hakimi verdedigd door advocaat: 'De beschuldigingen van verkrachting zijn vals'

1 maart - 09:59
3

De reactie van Achraf Hakimi's advocaat op het onderzoek naar zijn cliënt is luid en duidelijk. Volgens hem zijn de beschuldigingen niet kloppend. Hakimi wordt beschuldigd van verkrachting, maar zijn entourage blijft kalm, meldt Le Parisien.

Op maandag 27 februari meldde een 24-jarige vrouw bij de politie verkracht te zijn door Hakimi. De advocaat van de verdediger van Paris Saint-Germain reageert hierop tegenover Le Parisien. Op 28 februari gaf Fanny Colin rond 22:00 een reactie: "De beschuldigingen zijn vals". Ook wordt er vermeld dat de entourage van Hakimi rustig en sereen blijft. De Marokkaanse international was maandagavond nog te vinden bij het FIFA The Best-gala, waar hij de achterhoede opvulde in het Elftal van het Jaar van de FIFA.

Binnen PSG ontstond er een schokgolf op maandag toen de beschuldigingen bekend werden gemaakt. Sindsdien heeft de club er alles gedaan om informatie over de zaak te vergaren en contact te leggen met de entourage van Hakimi, om zo de speler optimaal te begeleiden. De Parijzenaren geven aan achter de rechtsback te staan. 'De club steunt de speler die de beschuldigingen met klem heeft ontkend en vertrouwt op justitie. PSG is een instelling die respect promoot op en naast het veld', meldt Le Parisien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s