Toch niet naar Reims, Storm verklaart waarom hij KV Mechelen niet verliet

Toch niet naar Reims, Storm verklaart waarom hij KV Mechelen niet verliet

28-02-2023 17:36
1

Bij KV Mechelen kan men dit seizoen nog steeds rekenen op Nikola Storm. De flankaanvaller genoot nochtans flink wat interesse en stond op een zucht van een transfer naar Stade Reims. Die transfer ging echter niet door. Storm legt nu uit waarom.

De afgelopen wintertransferperiode leek niets een transfer van Storm richting Reims nog in de weg te staan. De winger onthult ook dat er bijna een volledig akkoord was. "De transfer was zeer concreet", geeft hij aan in Het Nieuwsblad. "Ik heb met het clubbestuur van Reims gesproken, net als met de mensen hierboven."

Toch kwam de deal niet rond. Storm geeft daar ook een opvallende verklaring voor. "Al snel kwam ik tot de conclusie dat er op de slotdag van de mercato geen transfer meer mogelijk was omdat Mechelen toen niet meer kon anticiperen op mijn vertrek. Daarmee was de kous af", geeft hij aan.

De 28-jarige Storm bleef bij Malinwa en kan zijn ploeg de rest van het komende seizoen proberen helpen. Deze campagne zit hij na 28 partijen aan vijf doelpunten en zes assists.