KV Mechelen ziet Schoofs terugkeren: “Hij heeft nog iets recht te zetten”

KV Mechelen ziet Schoofs terugkeren: “Hij heeft nog iets recht te zetten”

27-02-2023 16:46
1

KV Mechelen neemt het in de halve finale van de beker op tegen Zulte Waregem. De manschappen van Steven Defour staan op een 2-1 voorsprong en zien Rob Schoofs terugkeren.

De middenvelder zat een schorsing van drie speeldagen uit. Mrabti was de afgelopen matchen de gelegenheidsaanvoerder. “Rob heeft nog iets recht te zetten. Hij heeft heel scherp getraind deze week. En een goeie Rob betekent een goed KV Mechelen. Het klopt dat Kerim het goed gedaan heeft met de kapiteinsband. Hij is echt een voorbeeldpersoon die alle spelers meetrekt en op hun plichten wijst. Je hebt natuurlijk meerdere leiders nodig in een ploeg.”

Ook Birger Verstraete zal er weer bij zijn, de middenvelder was ziek. Dimitri Lavalée is geschorst en ook Bolingoli en Walsh zijn afwezig. Vanlerberghe is nog twijfelachtig. “Daarom zat Birger ook op de bank in Seraing. Bovendien deden Dimitri (Lavalée, red.) en Kerim (Mrabti, red.) het de voorbije weken uitstekend. Dimi is nu wel geschorst voor de bekermatch”, citeert Het Nieuwsblad.