STVV-trainer Hollerbach ziet kansen: ''Genk is sterk, maar alles kan in derby''

STVV-trainer Hollerbach ziet kansen: ''Genk is sterk, maar alles kan in derby''

27 februari - 10:45
6

Trainer Bernd Hollerbach ging dit weekend met STVV onderuit tegen RSC Charleroi (1-0). Dat doet niet af aan het feit dat de Duitse trainer met vertrouwen de Limburgse derby in gaat. Aankomend weekend wacht namelijk koploper KRC Genk.

''Wat ik nu al wel gezien heb: onze mentaliteit zat goed, we zijn er blijven voor vechten'', zei de coach van STVV, die met lege handen staat, tegen Het Belang van Limburg. De trainer kon de inzet van het team echter wel prijzen.

''Genk is goed bezig. Maar Racing op Stayen ontvangen, dat is voor ons de mooiste match van het jaar en zo zullen we ook spelen'', vertelde de naar de derby toelevende Hollerbach.

''In een derby is alles mogelijk, ook al staat Genk op kop. Aan ons om dat te tonen'', aldus de T1 die vol goede moed na het aankomende weekend toeleeft.

STVV staat nu op de 11e plek met 35 punten uit 27 wedstrijden in de Jupiler Pro League. De derby tegen Genk wordt op zondag gespeeld om 13.30 (Stayen). KRC Genk staat op een stevige nummer 1 positie met 10 punten voorsprong op Royale Union Saint Gilloise.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie