Lukaku na strakke régimes: ''Kijk naar mijn borstkas, man! Oog ik niet scherp?''

Lukaku na strakke régimes: ''Kijk naar mijn borstkas, man! Oog ik niet scherp?''

23-02-2023 14:10 Laatste update: 14:52
12

Romelu Lukaku liet het gisteren zien tegen FC Porto (1-0 winst). De groeiende vorm van de Rode Duivel komt niet van het luie dakje. Lukaku is bezig met een streng régime van de juiste oefeningen en voeding. 

''In minder dan drie weken was ik vier kilogram kwijt. Vanaf dan voelde ik: ik kan vliegen'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Lukaku.

Het geheim? Een streng dieet en high intensity training. Maar Lukaku maakt ook graag gebruik van de Italiaanse keuken. ''Na de match vul ik mijn tekorten aan met gnocchi'', aldus de Rode Duivel.

''Kijk naar mijn borstkas, man. Oog ik niet scherp?'', zei Lukaku over de progressie van zijn lichaam. De spits worstelde lange tijd met een wisselend gewicht door de opeenvolgende blessures tijdens dit seizoen.

Nu Lukaku helemaal terug is, is hij steeds productiever op het veld. De spits scoorde in de Serie A tegen Udinese en besliste het Champions League-duel met FC Porto door de 1-0 te maken. De spits kwam tijdens die match in het veld voor aanvaller Edin Dzeko.