Matchwinnaar Lukaku na CL-duel Inter: ''Heel blij dat ik ploeg heb kunnen helpen''

Matchwinnaar Lukaku na CL-duel Inter: ''Heel blij dat ik ploeg heb kunnen helpen''

23-02-2023 08:15 Laatste update: 09:04
1

Romelu Lukaku verscheen tevreden voor de camera na de Champions League-match tegen FC Porto (1-0). De centrumspits maakte de enige goal en dus ook direct de winnende. De aanvaller sprak mooie woorden over de prestatie van het team en zichzelf.

''Ik ben heel blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen met mijn goal'', noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van de Rode Duivel die door zijn treffer met Inter de overwinning binnenhaalde.

''We hebben ons doel bereikt. We speelden een goede wedstrijd en creëerden een heel aantal goede kansen. We hoopten nog op een tweede treffer, we hebben daar ook nog naar gezocht, maar we moeten hier tevreden mee zijn'', vertelde Lukaku die tevreden is, maar als aanvaller natuurlijk altijd zoekende is naar meer goals.

Lukaku, die nog maar 2 CL-duels speelde dit seizoen, maakt de laatste wedstrijden steeds meer minuten voor Internazionale. Na de treffer tegen Udinese van afgelopen zaterdag in de Serie A, was het dit keer dus raak tegen FC Porto in de Champions League.