'KAA Gent-speler mag onder Tedesco hopen op kans bij Rode Duivels'

'KAA Gent-speler mag onder Tedesco hopen op kans bij Rode Duivels'

22-02-2023 21:04
9

De Rode Duivels beginnen binnenkort aan de kwalificatiecampagne voor het EK in 2024. Het is ook uitkijken naar de eerste selectie van nieuwe bondscoach Domenico Tedesco, die mogelijk enkele verrassingen bij de selectie haalt.

De nieuwe bondscoach gaf al aan dat onder andere Arthur Vermeeren (Royal Antwerp FC) en Maxim De Cuyper (KVC Westerlo/Club Brugge) door hem worden gevolgd. Zij maken kans op een selectie, maar zijn niet de enigen die op de lijst staan. Volgens La Dernière Heure is ook Hugo Cuypers een kanshebber op een selectie.

De 26-jarige spits maakte indruk bij KAA Gent en lijkt zich daarmee in de kijker gespeeld te hebben van Tedesco. De spits was dit seizoen goed voor negentien doelpunten en vijf assists in 37 partijen bij de Buffalo's.

Of dat ook genoeg is om een selectie af te dwingen, moet de toekomst uitwijzen. Voorin is de concurrentie ook niet min. Zo zal hij moeten afrekenen met de concurrentie van onder andere Romelu Lukaku, Michy Batshuayi, Loïs Openda en Dante Vanzeir.