KV Kortrijk-aanvaller Selemani strijdlustig: ''Ik doe alles om de club te redden''

KV Kortrijk-aanvaller Selemani strijdlustig: ''Ik doe alles om de club te redden''

22 februari - 14:00 Laatste update: 14:55
2

KV Kortrijk staat op de 14e plek in de Jupiler Pro League. Faiz Selemani (29) werd tijdens de afwezigheid van Kristof D’Haene gepromoveerd tot teamcaptain. Aanvaller Selemani, die tegenwoordig op 8 speelt, is gedreven om Kortrijk naar een hoger plan te tillen.

''De coach kwam naar me toe en zei dat hij mij als kapitein wou hebben'', vertelde Selemani, aan wie de voorwaarde werd gesteld dat hij dan wel harder moest werken dan anderen, tijdens een interview met de eigen club.

''KV Kortrijk heeft veel voor mij gedaan, ik wil me nu ook volledig geven voor de club'', aldus Selemani die vol zelfvertrouwen de ontknoping van de Jupiler Pro League tegemoet gaat met Kortrijk.

''Ik kan nog hogerop. Maar ik wil dan wel door de grote poort vertrekken: nadat ik heb geholpen om Kortrijk te redden'', vertelde Selemani vervolgens nog over afgelopen zomer, waarin leek dat de aanvaller de club zou verlaten. Selemani lijkt eerst de held van Kortrijk te willen worden om vervolgens met eer via de voordeur te kunnen vertrekken.

Selemani speelde dit seizoen 21 wedstrijden voor Kortrijk en kwam 7 keer tot scoren. Ook was de aanvaller goed voor 3 assists in de Jupiler Pro League. Tijdens de twee matchen van de Beker van België bleef het bij 2 assists. Aankomende vrijdag treedt KV Kortrijk aan tegen Zulte Waregem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie