Riemer heeft ruime keuze voor Ludogorets: 'Enkel Delcroix, Kana en Murillo niet'

Riemer heeft ruime keuze voor Ludogorets: 'Enkel Delcroix, Kana en Murillo niet'

22 februari - 12:22 Laatste update: 12:29
2

Na de 1-0-nederlaag in Ludogorets moet RSC Anderlecht donderdagavond nog vol aan de bak om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Conference League. Brian Riemer kan wel rekenen op een groot gedeelte van zijn spelersgroep. Slechts drie jongens zijn onbeschikbaar.

Op de laatste training voor het Europese duel met Ludogorets zag Sudinfo een heleboel spelers paraat tekenen. Enkel op Hannes Delcroix en Marco Kana kan Riemer donderdag niet rekenen. Zij liggen al even in de lappenmand en zijn daar voorlopig nog niet uitgeraakt. Zij ontbraken dan ook op de oefenstonde. Jongelingen als Henrik Bellman, Théo Leoni en Lucas Stassin draafden dan weer wél op.

Daarnaast zal Riemer nog een derde pion moeten missen. Michael Murillo is namelijk geschorst. Dat is best vervelend, want in de vleugelverdedigers zit Anderlecht niet al te dik bezaaid. Afgelopen weekend maakte Murillo nog de belangrijke 2-2 op het veld van KV Kortrijk. Niettemin hebben Riemer en co goede hoop om de volgende ronde nog te bereiken in de Conference League. Nu de regel van de uitdoelpunten niet meer bestaat, volstaat elke overwinning om minstens verlengingen af te dwingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie