Vanhaezebrouck moet blijven puzzelen: 'Tegen Qarabag mogelijk acht afwezigen'

Vanhaezebrouck moet blijven puzzelen: 'Tegen Qarabag mogelijk acht afwezigen'

22 februari - 11:42
4

Er komen twee belangrijke wedstrijden aan voor KAA Gent. Donderdag probeert het zich te plaatsen voor de achtste finales van de Conference League, zondag wacht de Slag om Vlaanderen. Hein Vanhaezebrouck zal voor beide duels flink moeten puzzelen.

Stilaan moet de Gent-coach een gediplomeerd puzzelaar zijn, want De Buffalo's worden al het hele seizoen lang getroffen door een blessuregolf. Ook tegen Qarabag hoeven de Gentenaars al niet te rekenen op volgende vijf spelers: Darko Lemajic (adductoren), Kamil Piatkowski (quadriceps), Matisse Samoise (hamstrings), Tarik Tissoudali (knie) en Vadis Odjidja (knie). Zij zijn dus allemaal geblesseerd, somt Het Laatste Nieuws op.

Daar blijft het overigens niet bij. Ook Alessio Castro-Montes (enkel), Andrew Hjulsager (achillespees) en Joseph Okumu (kuit) ondervinden last. Voor hen wordt deelname tegen Qarabag 'kantje-boordje'. Mogelijk kan Vanhaezebrouck hen sparen om tegen Club Brugge wél paraat te zijn, maar op die manier krijgt het Europese verhaal natuurlijk een flinke deuk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie